Airanka Uçağı İlk Kez Görüntülendi

Air Anka Havayolları kendi renklerini kullanarak giydirdiği uçak filosu ilk kez Airport Haber tarafından izleyici ile buluşturuldu.

Mayıs 25, 2022 - 17:42
Mayıs 26, 2022 - 13:44
 0  55
Airanka Uçağı İlk Kez Görüntülendi

Ülkemizin yeni açılan İzmir merkezli hava yolu şirketi, AirAnka’ya ait filonun faaliyet göstermesi planlanan uçağın ilk kez görüntülendiği görüldü. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden ön izinlerin alınmasının ardından AirAnka personel alımına başlamıştır. Geçtiğimiz ay uçuş ekipleriyle anlaşma sağlayan Air Anka operasyonlarını 330 tipi uçaklarla yapmayı planlamaktadır.

Airanka Havayolları

Şirketin kendi renklerini kullanarak giydirdiği uçak ise ilk kez Airport Haber farkıyla izleyicilerle buluşturuldu. Air Anka Havayolları bu olayı başarılı bir şekilde haber yapmıştır. Atatürk Havalimanında yer alan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’ye ait olan hangar, yapılmış olan uçağın dışında Air Anka ismine sefer düzenleyecektir. Aynı zamanda, ikinci A330-200 tipi uçağın ise kısa zaman içinde uçuşlara hazır edilmesi beklenen durumlar arasındadır.

Air Anka haber yapılan uçağın görüntülenmesi, izleyicileri kendine hayran bırakmıştır. İzmir merkezli hava yolu şirketlerinden olan Air Anka günden güne popülerliğini artırmıştır. İlk kez görüntülenen bu uçak, henüz faaliyete geçmedi. SHGM ön izinlerinin ardından personel alımına da başlanmıştır. Uçağın Air Anka renkleriyle donatılmış olması, önemli bir detay olmuştur.

Airport haber bu anlamda okurlara kaliteli haberler hazırlamaktadır. Air Anka ilk uçağı, görenleri kendine hayran bırakmıştır. Üzerinde Air Anka yazan uçağın son derece ihtişamlı bir görünümü vardır. Uçağın görüntüleri ve bu konuyla ilgili yapılan haberleri ise buradan okuyun.

Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Medya Haber Türkiye genelinde iş geliştirme söz konusu olduğunda medya haberleri meslek veya sektör açısından son derece önemlidir. Bu bağlamda ilgili çalışmalar devam etmektedir.